Fjerritslev gør klar til dyrskue

Fjerritslev gør klar til dyrskue

15-05-2022

Efter to års venten er Fjerritslev nu klar til Fjerritslev Dyrskue Forårsfest for land og by med masser af oplevelser, en lille rekord og en flot donation til nyt børnedyrskuetelt.

De sidste forberedelser er ved at være på plads til LandboNords dyrskue i Fjerritslev den 21. maj. Efter aflysninger i 2020 og 2021 på grund af coronarestriktioner, er dyrskuepladsen endnu en gang klar til at byde på forårsfest for land og by.

- Ventetiden har været lang, men vi er overvældet over at se, at der stadig er bred tilslutning til dyrskuet. I år kan vi se, at vi endda sætter rekord hvad angår antallet af tilmeldte kvæg med 117, siger dyrskuekoordinator Karin M. Larsen.

Udover en række forskellige kvægracer, vil der også være udstillet en række landbrugsmaskiner, heste og får – plus de dyr, som er en del af børnedyrskuet.

90.000 kroner til nyt børnedyrskuetelt

I år har børnene fået et helt nyt dyrskuetelt, hvor de kan udstille dyrene. Norlys Vækstpulje og Sparekassen Danmark Fonden Himmerland har hver doneret 45.000 kroner til teltet, som vil være omdrejningspunkt for en masse aktiviteter for børn.

For de lidt ældre vil der også være noget at komme efter. Underholdningen for alle aldre omfatter blandt andet opvisning af folkedansere fra Tranum og Tolstrup, hundeopvisninger ved DcH Han Herred og Vesløs Hundesport. Desuden afholder Brovst Rideklub et kæphestestævne for alle interesserede.