Udstil dit kæledyr på børnedyrskuet

Kom og deltag på Børnedyrskuet i Fjerritslev med dit eget kæledyr. Her får du en oplevelsesrig og spændende dag, hvor du og dit dyr bliver bedømt, og hvor I får en hyggelig dag sammen. 

Du kan fx blive spurgt om, hvordan du passer dit dyr, og hvad det spiser og drikker. Herefter bliver dyret bedømt på, hvordan det opfører sig, og om det er vasket og evt. flot pyntet. Der er præmier til alle deltagende børn i børnedyrskuet.

Du kan udstille heste, æsler, får, geder, kvæg, kaniner, fjerkræ, hund, kat, marsvin, mus, rotter o.a. Ønsker du at udstille et andet dyr end et af de nævnte, skal dyret bare være sund og rask.

Veterinære regler for kæledyr
For kæledyr gælder der en række veterinære krav:

  • Høns skal medbringe vaccinationsattest (lige nu er det ikke muligt at udstille fjerkræ, men vi håber det bliver ændret inden dyrskuet).
  • Kaniner skal medbringe ejererklæring
  • Hunde, katte, Marsvin o.a. skal være sunde og raske
  • Heste skal have hestepas og være registreret.
  • Kvæg er omfattet af samme krav som øvrigt kvæg på dyrskuet 
  • Får er omfattet af samme krav som øvrige får på dyrskuet


Dyrene skal i øvrigt leve op til de samme veterinære krav som alle andre dyr, der udstilles. Inden du går hen på den plads, som dyret får på dyrskuet, skal alle dyr kontrolleres af dyrlægen. Se Reglerne her

Skal du have en kalv med, så skal den tilmeldes hurtigst muligt, da der er veterinære krav, der skal overholdes.

Du/dine forældre skal skrive under på, at dyret er sund og rask i Denne sundhedserklæring, som medbringes til dyrlægen.

Kom inden kl. 9.00
Børnedyrskuet starter kl. 9.55 og slutter kl. 14.30 efter præsentation af dyrene i den store ring og uddeling af præmier. Bemærk, at I skal være på pladsen inden kl. 9.00, så I kan blive kontrolleret af dyrlægen.

Ring og tilmeld dig
Hvis du vil deltage, skal du ringe og tilmelde dig til Natasja Bisgaard på 9624 1846 eller nbc@landbonord.dk, senest den 5.maj 2024. Det er vigtigt at overholde tilmeldingsfristen.

Kom helt tæt på de mange dyr

På Fjerritslev Dyrskue er der mulighed for at komme helt tæt på køer, heste, og får, samt de forskellige dyr i børnedyrskuet.

Læs mere

Aktiviteter for børn

På Fjerritslev Dyrskue er der masser af aktiviteter for børnene. Udover, at børnene som regel elsker at komme helt tæt på de mange flotte dyr, så sørger de lokale spejdere for, at børnene ikke kommer til at kede sig.

Læs mere

Masser af maskiner

Drages du af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på maskinudstillingen på Fjerritslev Dyrskue

Læs mere